Peraduan beli dan Menang AEON “Smile Of Love” Peluang Naiki Cruise untuk 2 orang

Peraduan beli dan menang anjuran AEON Mall dan Genting menawarkan satu peluang yang tidak boleh dilepaskan oleh pelanggan AEON Mall. Dengan hanya membuat pembelian RM38 (Ahli AEON) dan RM58 (Bukan Ahli AEON) dengan jumlah sehingga dua gabungan resit hari yang sama untuk F&B, penyewa Snack & Cinema akan berpeluang memenangi pelayaran untuk 2 orang di Genting Dream, Resorts World Cruises.

AEON CO. (M) BHD atau AEON, adalah rangkaian pasar raya terkemuka di Malaysia yang tidak perlu diperkenalkan lagi, AEON teruja untuk mengumumkan pelancaran kempen terbarunya, “Smile of Love – Win A Cruise Contest” dengan kerjasama Resorts World Cruises.

Paling menarik, Lapan (8) pemenang bertuah akan diumumkan pada 15hb setiap bulan !

Ini merupakan satu peluang yang baik untuk pelanggan memenangi pengalaman sekali dalam seumur hidup. Untuk penggejar Peraduan Malaysia 2023, jangan lepaskan peluang peraduan AEON ini .

AEON Lancarkan Peraduan Win Smile Of Love Win A Cruise

Kempen Smile of Love bertujuan untuk memberi ganjaran kepada pelanggannya atas kesetiaan dan sokongan berterusan mereka dengan membeli-belah di AEON Malls. Ia adalah salah satu daripada cara yang AEON berusaha untuk mencipta kegembiraan dan pengalaman yang tidak dapat dilupakan khas untuk para pelanggannya.

Pelancaran pada  10 February 2023 itu diadakan bersama ahli dari media dan influencer di AEON Alpha Angle di Wangsa Maju. Turut hadir pada majlis itu ialah Naoya Okada, Timbalan Pengarah Urusan / Ketua Pegawai Operasi AEON Malls. Ong Hsieh Lien, Penolong Naib Presiden, Komunikasi Korporat dan Pemasaran Resorts World Cruises, dan Koh Mei Leng, Pengurus Besar – Ketua Sistem Pembayaran AEON Credit Service.

Peraduan beli dan menang

AEON gembira kerana berpeluang untuk bekerjasama dengan Resorts World Cruises, jenama pelayaran gaya hidup mewah dan dinamik yang terkenal yang kaya dengan warisan Asia, yang pastinya akan menawarkan gaya hidup pelayaran peribadi dengan pengalaman antarabangsa yang pelbagai.

Kempen terbaharu ni memberi peluang kepada pelanggan AEON untuk memenangi percutian Genting Dream Cruise 3H2M untuk dua orang oleh Resorts World Cruises. Pertandingan ini sudah bermula pada 10hb februari sehingga 7hb mei 2023. Sebanyak 8 pemenang bertuah akan diumumkan setiap 15 hari bulan.

Info Ringkas Peraduan beli dan menang, Win Smile Of Love Win A Cruise

Peraduan Smile of Love – Win A Cruise Contest
Tarikh Kempen10 Februari 2023 sehingga 7 Mei 2023
Cara MenyertaiPembelian bernilai RM38 (AEON Member)
and RM58 (Non-AEON Member)
Outlet F&B, Snack & Cinema tenants AEON Mall.
Hadiah Yang DitawarkanTiket untuk dua orang (3 Hari 2 Malam) di atas Genting Dream, courtesy of Resorts World Cruises.
Berapa Hadiah Yang Ditawarkan8 orang pemenang bertuah akan diumumkan setiap 15hb setiap bulan (Februari, Mac, April dan Mei).

AEON Menyokong Matlamat Pembangunan Mampan PBBC

Inisiatif kempen Smile of Love Win A Cruise Contest ini adalah selaras dengan usaha AEON untuk menegakkan Matlamat Pembangunan Mampan Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu yang memfokuskan kepada Kesihatan dan Kesejahteraan yang Baik (SDG 3), dan Kerja yang Layak dan Pertumbuhan Ekonomi (SDG 8).

Dengan ini, AEON secara berterusan menggalakkan kehidupan yang sihat dan kesejahteraan untuk semua pada semua peringkat umur serta menggalakkan pertumbuhan ekonomi yang mampan, inklusif dan mampan, pekerjaan penuh dan produktif serta kerja yang baik untuk semua

AEON (M) pernah juga menawarkan beberapa peraduan lain seperti AEON Star Rewards untuk meningkatkan kesetiaan pelanngannya.

Smile of Love Win A Cruise Contest

Genting Dream Bekerjasama Dengan AEON untuk Peraduan beli dan menang

Kerjasama antara AEON dan Resorts World Cruises adalah tepat pada masanya kerana Genting Dream kini berlepas dari Pelabuhan Klang setiap minggu, menawarkan siri pelayaran 2 dan 3 Malam ke destinasi popular, termasuk Pulau Pinang, Singapura dan tidak lama lagi Phuket.

The Genting Dream, ‘A Resort Cruising at Sea‘ menyediakan pelbagai tawaran menarik yang inklusif, seperti

  • santapan percuma di tempat terpilih
  • menampilkan masakan antarabangsa dan Asia yang meluas,
  • serta sudut snek kegemaran sepanjang hari.
  • Sebagai Kapal Pesiar Mesra Halal Standard OIC/SMIIC* Pertama di Dunia.
  • Pengembara Muslim akan mendapat akses kepada makanan dan minuman Halal yang diperakui di bahagian khusus di restoran The Lido, yang turut menyediakan masakan vegetarian dan Jain.
  • Ruang solat juga disediakan di atas kapal untuk kemudahan tetamu Islam.
  • Tawaran inklusif lain yang menarik juga disediakan untuk tetamu termasuk persembahan pentas antarabangsa yang menakjubkan dan tayangan filem di teater Zodiac berkapasiti 999 tempat duduk yang mengagumkan,
  • Taman air di laut dengan kolam dan 6 gelongsor air, laluan tali dan ziplines, dinding panjat tebing dengan lebih banyak lagi. aktiviti rekreasi untuk seisi keluarga dan banyak lagi.

INFO AEON (M)

Untuk butiran lanjut mengenai program ini, sila layari Facebook AEON Mall kami, https://www.facebook.com/AEONMallMY/.
Hashtags
@aeonmallmy @resortsworldcruises aeonmall #aeonmallsmileoflove #resortsworldcruises #jomcruiserwc #gentingdream

Leave a Comment!

error: Content is protected !!