AEON Star Rewards 2023 Tawarkan Tupperware Disney 1000

Program AEON Star Rewards 2023 perkenalkan produk Tupperware sempena raikan ulang tahun ke 100 The Walt Disney Company (Walt Disney).

Yang mana, kerjasama AEON Co. (M) Bhd (AEON) bersama jenama Tupperware ini tentunya menjadi satu perkara yang menggembirakan untuk suri. Mengumpul koleksi Tupperware idaman berinspirasikan watak-watak Disney.

Apatah lagi, Tupperware ini kan satu produk yang cukup sinonim untuk wanita. Sekali membuat koleksi selamanya akan disimpan baik-baik dalam almari. Nak guna Tupperware pun hati-hati tau.

Apa Itu AEON Star Rewards 2023

Bersesuaianlah dengan program AEON Star Rewards ini. Makin bahagialah suri nak mengumpul koleksi Tupperware bertemakan Disney ini.

Kempen AEON Star Rewards yang telahpun bermula pada 27 Disember 2022 lalu. Dan akan berlangsung sehingga Jun 2023 di semua cawangan AEON, AEON BiG dan MaxValu Prime stores.

Ianya tertakluk kepada sehingga stok masih ada. Haa.. cepat-cepatlah grab ya.

Baca juga : AEON Fashion Show 2022 Penuh Kejutan

aeon-star-rewards

Apa yang AEON Star Rewards 2023 tawarkan kali ini.

  • Produk Tupperware yang berinspirasikan watak-watak Disney pada beberapa produknya.
  • Ada watak Mickey Mouse, Donald Duck, Winnie the Pooh, Snow White, Mulan, Moana, dan watak-watak yang terdapat dalam filem keluaran Pixar seperti Finding Nemo, Toy Story dan banyak lagi.
  • Produk Tupperware yang disediakan khas untuk AEON Star Rewards ini termasuk bekas makan (lunch box), set botol eco-friendly, round eco bottles dalam saiz 500ml dan 100ml, termasuk set serve ware two and three piece.
  • Peminat Disney juga boleh memiliki ‘Disney100-themed retail pop-up’ yang menampilkan jenama tempatan seperti Forest, Giomax, Pustaka Sri Dunia dan banyak lagi di Concourse AEON Mall Shah Alam. Tawaran ini sehingga 5 Februari 2023. Ada juga produk baru yang berinspirasikan Disney 100 daripada Disney, Pixar, Marvel dan Star Wars.
  • Item ini terdiri daripada pakaian dan kasut, permainan, makanan sihat dan kecantikan, hiasan rumah, alat tulis dan banyak lagi.

Istimewanya Program AEON Star Rewards Kepada Suri

Menurut Ketua Pegawai Pemasaran dan Perdagangan AEON, Low Ngai Yuen, “kami berasa amat gembira dan teruja untuk memulakan 2023 ini dengan memberi kegembiraan dan senyuman di wajah pelanggan kami.

Melalui produk terbaharu Tupperware yang bertemakan Disney untuk program AEON Star Rewards kami.”

Baca juga : Tomato beku petua cepat hilangkan jerawat

aeon-star-rewards

Di AEON, kami sentiasa ingin bekerjasama dengan rakan kongsi yang hebat yang dapat turut sama membantu misi kami untuk berkongsi keceriaan disamping melindungi alam sekitar.”

Tupperware merupakan salah sebuah syarikat antarabangsa yang tersohor dan mempunyai reputasi yang baik dengan penghasilan produk-produk mesra alam.

“Kami berharap pelanggan kami yang mengumpul barangan Tupperware yang bertemakan Disney ini dapat turut mengurangkan pembaziran dan pencemaran alam sekitar, serta menggunakannya apabila mengunjungi pasaraya kami.”

Cara Penebusan AEON Star Rewards Dan Dapat Tupperware

Mudah saja nak tebus Tupperware Star Rewards AEON ini.

Sama ada anda ahli AEON atau bukan ahli AEON yang bershopping di pasaraya itu, anda tetap berpeluang untuk membuat penebusan.

aeon-star-rewards
aeon-star-rewards
aeon-star-rewards

Begini cara mudah untuk anda kumpul setem Star Rewards di pasaraya AEON.

Untuk AEON Member : 2 setem akan diberikan untuk setiap pembelian RM30 dalam satu resit. Jika pembelian dilakukan dengan AEON Member Plus Visa Card / AEON Credit Card / AEON Wallet, pelanggan akan diberikan 3 setem.

Untuk bukan AEON Member : 1 setem akan diberikan untuk setiap pembelian barangan di pasaraya AEON berjumlah RM30 dalam satu resit.

Baca juga : Beli gold bar atau barang kemas sebagai pelaburan

aeon-star-rewards

Kumpul setem AEON Star Rewards dan cara tebus AEON Star Rewards Tupperware Disney 100 : Untuk penebusan, AEON Member perlu mengumpulkan sejumlah 20 setem sebelum redeem Tupperware AEON. Manakala, bukan ahli AEON Member perlu mengumpulkan 40 setem.

Untuk maklimat lanjut berkenaan kempen ini sila layari https://aeonretail.com.my/AEONStarRewards/.

Comments 3 Responses

  1. wawa azwa January 11, 2023
  2. Myzan January 11, 2023
  3. nettyahhiyer January 11, 2023

Leave a Comment!

error: Content is protected !!